✎ Vásárlói értékelések
0620/2585825 Kapcsolat

RÓLUNK

Szívesen hordasz egyedi ruhákat, a különleges tárgyakat kedveled és szeretsz kitűnni a tömegből? Akkor megfelelő helyre kattintottál, légy üdvözölve a Kreativator.hu oldalán! Nálunk szabadon engedheted a fantáziádat, mi pedig örömmel segítünk megvalósítani a saját tervezésű pólód, amelyet egyedi elképzeléseid szerint kelthetsz életre az online tervezőben. Tervezz magadnak pólót, egyéb textilt, reklám- vagy ajándéktárgyat, és légy eredeti!  

A Kreativator.hu korszerű online póló tervező webáruház. Pólók, pulóverek és ajándékok online tervezését és nyomtatását kínáljuk az otthon kényelméből, gyorsan és könnyedén. A legkorszerűbb nyomtatási technikákat alkalmazzuk, hogy már másnap kézhez vehesd a szerkesztőből életre kelt termékedet. Konkrét elképzeléseid vannak arról, hogyan öltözködj, menő akarsz lenni? Akkor kerülj bele a saját termék gyártásának bűvkörébe, ahonnan nehéz szabadulni! Kísérletezz a színekkel, mintákkal, betűtípusokkal!

Egyedi póló készítés online tervezőbenSaját mintás póló készítés Kreativator

ÍGY HASZNÁLD A KREATIVATOR ONLINE TERVEZŐJÉT!

A webshopban kialakított szerkesztő felületen kiválasztod a terméket, amelyet szeretnél megtervezni – lehet az textil, reklám- vagy ajándéktárgy, bélyegző és egyedi lábtörlő szőnyeg is. Ezután következik a kreatív rész, kipróbálhatod az online póló tervező minden felkínált lehetőségét! Ez a rész a legizgalmasabb, hiszen próbára teheted a kreativitásodat. Névre szóló ajándékot készíthetsz, ha egyedi feliratot adsz az általad választott mintához. A kép és felirat stílusát aztán igazítsd a stílusodhoz színben, betűtípusban és az elhelyezkedést illetően. Nyomtathatsz a póló elejére, hátuljára, de ujjaira is.

 

Tehát három lehetőséged is van, de akár kombinálhatod is őket:

  1.      a kiválasztott termékre ráhelyezed valamelyik mintánkat
  2.      a kreativitásodra hagyatkozva saját képet töltesz fel az online póló tervezőbe
  3.      tetszőleges szöveget írsz a felsőre, amit hajlíthatsz, színezhetsz, szabadon alakíthatsz

A szín, a méret vagy a felirat stílusa – ez mind rajtad áll. Ne felejtsd: bármi, amit létrehozol, eredeti lesz! Miután kész a műved, kiválasztod a megfelelő nagyságot, és a kosárba helyezed. Egyszerű lépéseket hajtasz végre a megrendelésig. Az általad megálmodott termék végleges kivitelezéséről grafikusaink gondoskodnak. Legyen superman póló, szurkolói póló, páros póló, szülinapi ajándék a barátnőnek, karácsonyi meglepetés, elkészítjük az elképzelésedet. Tervezd meg, rendeld meg, szeresd meg, - vigyázat, ragályos!

vicces polonyomas kreativator.hu


MILYEN ELŐNYÖKKEL SZOLGÁLUNK NEKED?
 

Elsősorban időt spórolsz, és mindent az otthon kényelmében intézel. Az egész folyamat a póló megtervezésétől egészen a fizetésig tíz percet vesz igénybe. Regisztráció nem szükséges, egyszeri megrendelést is teljesíthetsz pár perc alatt.

Még mindig kételkedsz? Akkor olvasd el a további előnyöket, és fogj hozzá egyedi tárgyad megtervezéséhez!

A Kreativator.hu többek között ezeket kínálja neked:

-          hosszantartó, minőségi nyomtatott minták
-          korszerű online póló tervező, amely követi minden utasításodat
-          textilek, reklám- és ajándéktárgyak széles választéka
-          elérhető árak és mennyiségi kedvezmények már 3 db pólótól
-          elkészítés akár 24 óra alatt, másnapra
-          az oldal teljes verziója elérhető OS Androidos tableten


ÖLTÖZZ VELÜNK AZ ÖTLETEIDBE!

Saját terméket tervezek