kézbesítés akár holnap | ingyenes szállítás 9900 Ft felett | 30 napos visszaküldési garancia

Fizetési és kézbesítési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

A megrendelt terméket az alábbi módokon fizetheti ki:

Fizetési módok

  • Az első opció kiválasztása esetén - banki átutalás a számlánkra – egy e-mailt küldünk a megrendelés leadása után, melyben tájékoztatjuk az utaláshoz szükséges információkról, mint a számlaszám, a fizetendő összeg, illetve a megrendelés száma. Miután a befizetett összeg jóváírásra kerül a számlánkon, azonnal feldolgozzuk a rendelést, és a számlával együtt postázzuk azt, melyről szintén küldünk egy értesítő e-mailt. Ha szeretné felgyorsítani a folyamatot, elég, ha küld egy igazolást az utalásról e-mailben az info3@kreativator.hu címre.
  • A második opció a leggyorsabb megoldást kínálja, online bankkártyás fizetéssel az összeg pár perc alatt jóváírásra kerül a számlánkon. Fizetést megelőzően a weboldalunk átirányítja Önt egy fizetési átjáróhoz, ahol a bankkártyáján található adatok megadásával teljesítheti megrendelése összegét.
  • Amennyiben a rendelése nem haladja meg a 9000 Ft-ot, akkor az utánvétes fizetést is választhatja. Ebben az esetben a rendelést azonnal feldolgozzuk, majd kiszállításkor a postán fizeti ki az összeget és veheti át a csomagot. Az utánvét esetében a postaköltség árához 400 Ft felárat számolunk fel.

A kézbesítés módja

Az egyik nagy előnyünk a gyors nyomtatás azon termékek esetében, amelyekkel rendelkezünk a belső raktárunkon. Amennyiben ilyen terméket rendel 14 óráig, azt még aznap elkészítjük és postára adjuk. A táblázaban megtalálja a szállítás intervallumát és árát.

Szállítási módok

  • A csomagokat a Magyar Postával szállítjuk. Választhatja a Magyar Posta Logisztika (MPL) házhozszállítást, mely esetében egy napos időgaranciával szállítunk - másnapra. Amennyiben az MPL házhozszállítást választja, telefonjára kap majd egy értesítést a szállításról. A kézbesítést a posta kétszer kísérli meg, ha a második átvétel is meghiúsul, a postán veheti át a csomagját. Amennyiben a Postán maradó szállítást választja, a rendeléskor megadott postára küldjük a csomagot, melynek szállítási ideje 1-2 nap. Mindkét lehetőségnél kiválaszthatja az utánvétes fizetést. Amennyiben rendelésének ára meghaladja a 9 900 Ft-ot, nem számítunk fel postaköltséget.
  • Amennyiben olyan terméket választ, mellyel csak a külső raktárunkon rendelkezünk (ezt rendelés leadásakor láthatja a tervezőben), 3-7 napig küldjük.

Fizetéssel, szállítással kapcsolatos kérdések, probléma esetén ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll munkanapokon 7:30 és 15:30 óra között a 06/30 648 5869 telefonszámon, illetve az info3@kreativator.hu címen.

Saját terméket tervezek


szállítás másnapra MINŐSÉGI DIREKTNYOMTATÁS AJÁNDÉK A RENDELÉSHEZ Akár 50% mennyiségi kedvezmény

Visszajelzés

A véleményedet megkaptuk, köszönjük.

Mondd el véleményedet a megújult webshopunkról, és segíts javítani szolgáltatásaink minőségét.

Köszönjük a segítséget.