kézbesítés akár holnap | ingyenes szállítás 9900 Ft felett | 30 napos visszaküldési garancia

Gyakran ismételt kérdések

RENDELÉS

Mennyi időn belül érkezik meg a rendelésem?

Amennyiben a megrendelt termék raktáron van, és a megrendelés 14 óráig érkezik, akkor még aznap elküldjük a megrendelt terméket. Általában másnapra meg is érkezik a vásárlóhoz.

Amennyiben a megrendelt termék raktáron van, azonban a megrendelés 14 óra után érkezik, akkor a következő munkanapon küldjük a megrendelt árut, és a rá következő napon érkezik meg a címre.

Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron, igyekszünk mielőbb beszerezni a külső raktárunkból, a rendelés állapotáról pedig értesítjük a vásárlót. A hozzávetőleges szállítási idő minden terméknél látható a kreativátor nevű alkalmazásban.

Ha több terméket veszek, kapok kedvezményt?

Igen, kedvezmény kapható már 2 db póló vásárlása esetén is. A mennyiségi kedvezményeket a tervezőben minden terméknél feltüntetjük.

Megváltoztathatom a rendelésem jóváhagyás után?

A rendelés befejezése előtt érdemes még egyszer átnézni az összegzést. Ha mégis a rendelés elküldése után szeretne változtatást, értesítse ügyfélszolgálatunkat telefonon. A rendelés állapotától függően igyekszünk a változtatást végrehajtani. Amennyiben a póló még nem került nyomtatásra, megváltoztathatja a paramétereit, illetve a választott mintát is lecserélheti. Elég, ha e-mailben elküldi az új motívumot, és írásban kéri a változtatás végrehajtását.

Hogyan léphetek kapcsolatba Önökkel?

Munkanapokon 7:30 és 15:30 óra között elér minket e-mailben az info3@kreativator.hu címen, valamint az oldalunkon található online chat-en és a Facebook oldalunkon. Bárhol is hagy üzenetet, igyekszünk arra mihamarabb válaszolni.

Miben különböznek egymástól az oldalon található pólók?

Az oldalon kínált pólók több szempontból is különböznek egymástól. Elsősorban a gyártójuk más, illetve anyagösszetételük és minőségük. A pólók többsége 100%-ban pamutból készült, tehát kellemes tapintásúak, amelyek kényelmes viseletet biztosítanak. A pólók grammsúlya eltérő. Ez lehet 150g/m2, 160g/m2 és hasonló. Minél magasabb ez a szám, annál „vastagabb“ a póló anyaga. A 150g/m2 grammsúlyú póló tehát elég vékony, ez azonban nem jelenti, hogy nem elég minőségi, hiszen a meleg nyári napokra épp az ilyen előnyös. A pólók szabása is eltérő, ez látható a valós képeken, amelyek minden terméknél megtekinthetők.

Hány óráig kell elküldenem a rendelésem, ha még aznap szeretném, hogy nyomtatásba kerüljön?

A rendelést ez esetben 14 óráig kell elküldeni (munkanapon).

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Melyek a választható fizetési módok?

A megrendelt áruért fizethet banki átutalással, utánvéttel, illetve személyes átvétel esetén Észak-Komáromban készpénzzel (euróban).

Utánvéttel is fizethetek?

Igen, ha a megrendelt áru összege nem haladja meg a 9 000 Ft-ot.

Mennyi ideig tart azon termék beszerzése, amelyik nincs raktáron?

Azokat a termékeket, amelyek nincsenek raktáron, a külső raktárról rendeljük, illetve szerezzük be. Ez 3-7 napot vesz igénybe.

MOTÍVUMOK ÉS A KREATIVATOR

Milyen nagy lehet a nyomat?

Digitális nyomdánkkal akár 35 x 45 cm-es méretű motívumot is tudunk nyomtatni.

Mennyibe kerül egy darab minta nyomtatása?

A nyomtatott motívum darabja 1900 Ft-ba kerül.

Ha saját képet szeretnék feltölteni, milyen formátumban legyen a fájl?

Alkalmazásunk, a Kreativátor támogatja a .jpg, a .jpeg és a .png formátumú képeket. Egyéb formátumokat, mint a .pdf, a .cdr és a .psd, nem lehetséges feltölteni a kreativátorba. Ha ilyen formátumú mintája van, kérjük, küldje el nekünk e-mailben.

Tudom változtatni a kínálatban lévő minták színeit?

Igen, a legtöbb motívum színe tetszés szerint változtatható.

Tudom változtatni a szöveget, amelyet a pólóra szeretnék nyomtatni?

Igen, a szöveg színe könnyedén változtatható a tervező bal felső sarkában. A szövegszerkesztőben a betűtípust is módosíthatja.

Mi alapján határozzuk meg a minta minőségét nyomtatáskor? Melyek az ideális méretek, avagy felbontás?

Egy kép legfontosabb paramétere az ún. dpi (dots per inch). A kinyomtatott kép maximális szélessége 35 cm lehet. Ennél a felbontásnál a képek 72 dpi alatt nem alkalmasak a nyomtatásra. 73-tól 150 dpi-ig gyengébb minőségűek, 300 – 450 dpi-ig már nagyon jó minőségűek, 450 dpi felett pedig már kiváló minőségben nyomtathatóak. Ami a pixeleket illeti, a 4 Mpx (2272 x 1724) méretek már egész biztosan szép nyomatot eredményeznek. 10 MB feletti képeket már nem támogat a tervező, azokat e-mailben várjuk az info3@kreativator.hu e-mail címre.

Mit jelentenek a csillagok a feljátszott képnél?

A kreativátorban a feljátszott kép alatt megjelenő csillagok a kép minőségét jelölik. Minél több a csillag, annál szebb lesz a nyomat a pólón. Tanácsos olyan képet küldeni nyomtatásba, amelyiket a tervező 3 vagy 4 csillaggal jelöli.

Lehetséges a saját képet háttér nélkül kinyomtatni?

Igen, lehetséges változtatni a képen. A háttér eltávolítását vagy egyéb grafikai munkákat 2500 Ft-ért végzik el a szakembereink.

A nyomtatás előtt minden képet ellenőriztek?

Igyekszünk leellenőrizni minden grafikát, mielőtt nyomtatásba kerülne, azonban a motívum tartalmáért a megrendelő vállalja a felelősséget. Ha észreveszünk valamilyen hibát, természetesen jelezzük a vevőnek.

Melyik a megfelelő formátum a nyomtatandó motívum színeihez: RGB vagy CMYK?

A nyomtatás a CMYK formátumot támogatja, a színek összege pedig C+M+Y+K=/<250.

Milyen eljárással nyomtattok a pólókra?

A legtöbb esetben digitális nyomdánkat használjuk, amely a nyomatot rögtön az anyagra viszi. Ezzel az eljárással bármilyen színt pólóra tudunk vinni, legyen az fotó, motívum vagy egyéb, bonyolult kép.

REKLAMÁCIÓ

Hová forduljak reklamáció esetén?

Panasz esetén forduljon vevőszolgálatunkhoz telefonon vagy e-mailben az info3@kreativator.hu címen. Igyekszünk minden rendelésre maximálisan odafigyelni, de előfordulhat, hogy valami elkerüli a figyelmünket. Ha véletlenül más színű, vagy méretű pólót kap kézhez, mint amit rendelt, esetleg nem a kívánt minta lesz rányomva, természetesen elfogadjuk a reklamációt. A lehető legrövidebb időn belül igyekszünk megoldani a problémát, és elkészítjük a terméket az Ön elképzelései szerint. Ebben az esetben minden felmerülő költség ránk hárul. Az oldalunkról választott mintáknál felelősséget vállalunk a végső nyomat minőségéért, a vevő által feljátszott saját képért azonban nem tudjuk vállalni a felelősséget, ezért fontos, hogy minél jobb minőségű motívumot játsszon fel.

Az online vásárlás egy speciális formáját szolgáltatjuk, ahol a vásárló saját maga tervezheti meg az általa kiválasztott terméket. Ez által minden megrendelt áru egyedi, más vevőnek nem árusítható. Ebből adódóan, ha a reklamációra szánt termék nem felel meg az első bekezdésben leírtaknak, sajnos nem tudjuk feldolgozni a panaszt. Ezek a termékek nem küldhetőek vissza, ezért fontos a rendelésben még véglegesítés előtt átellenőrizni a termék színét, méretét, illetve magát a nyomtatandó mintát is.

EGYÉB

A nyomtatott póló mosása és vasalása

Legtöbbször a pólóra a nyomatot digitális nyomdánkkal készítjük. Ez a modern nyomda csúcsminőséget képvisel. A tartós nyomat érdekében egy savanykás illatú, különleges emulziót viszünk fel az adott felületre. Következő réteg a festék, s így rajzolódik ki a minta. A karakteres illat miatt ajánlatos a pólót első használat előtt kimosni. A helyes tisztításhoz a következőket tanácsoljuk:

Mossuk 40°C-on kifordítva

A 40 fokos víz megfelelő a nyomtatott póló mosásához, azonban, ha nem is piszkos igazán a póló, elég a 30 fokos víz is, ráadásul a gazdaságos energiafelhasználásért a környezetünk is hálás lesz.

Vasaljuk kifordítva

Szinte minden termékünk pamutból készült, így a vasalás nem jelenthet gondot. A nyomatot azonban óvni kell a magas hőmérséklettől, ezért ügyeljünk arra, hogy a pólót fordítsuk ki előtte, és a nyomat helyét hagyjuk ki vasalásnál.

Ne használjunk fehérítő hatású tisztítószereket

A nyomtatott póló legnagyobb ellensége a fehérítő, ami nem csak a pólót fehéríti, hanem a nyomatot is.

Grafikus vagyok, és szívesen készítenék motívumokat a weboldalra. Lehetséges?

Igen, szívesen vesszük az ilyen jelentkezést telefonon, vagy e-mailben az info3@kreativator.hu címen. Az ilyen és ehhez hasonló együttműködést is igyekszünk mindkét fél számára előnyössé tenni.

Blogot vezetek, amiben divatról írok. Milyen előnyöket kínáltok nekem, ha írok rólatok?

Ha írsz egy ajánlást a blogodra az oldalról, azt egy általad megtervezett pólóval háláljuk meg, amiért nem kell fizetned. További részletekért kattintsd IDE.

Biztonságban vannak a személyes adataim?

Az Ön személyes adatai bizalmasak, csak a rendelés lebonyolításához használhatók fel és harmadik személynek nem adhatók ki. Kivételt csak a szállításhoz vagy a fizetési módhoz szükséges információk képezhetnek.

Az oldalon kínált ruhákat nyomat nélkül is megvásárolhatom?

Igen, a pólók és a többi ruhadarab is megvásárolható nyomat nélkül. Minden ruhadarab ára megtalálható a hozzá kapcsolódó további információnál.

Saját terméket tervezek


szállítás másnapra MINŐSÉGI DIREKTNYOMTATÁS AJÁNDÉK A RENDELÉSHEZ Akár 50% mennyiségi kedvezmény

Visszajelzés

A véleményedet megkaptuk, köszönjük.

Mondd el véleményedet a megújult webshopunkról, és segíts javítani szolgáltatásaink minőségét.

Köszönjük a segítséget.