• Tervezz
  Tervezd meg sajátod
 • Válassz
  Válassz a kész termékeink közül
 • Merch
  a te márkád, a te merched

30 napos visszaküldési garancia30 napos visszaküldési garancia

 

Fontos számunkra az elégedettséged

Minden egyes termék, amelyet a Kreativator oldaláról rendelsz egyedi és kifejezetten a te

igényeid szerint készítjük el. Éppen ebben különbözünk a többi webshoptól. Biztosak szeretnénk lenni abban, hogy teljesen elégedett vagy a megrendelt termékkel, ezért felkínáljuk számodra a 30 napos visszaküldési garancia kihasználásának lehetőségét.

 

Ígéretünk a 100%-os elégedettségedhez

Miután megérkezett a csomagod, kérjük, ellenőrizd annak tartalmát és a megrendelt termék(ek) állapotát. Ha más a méret, mint ahogy a terméknél a mérettáblázatban szerepelt vagy valami mást kaptál, mint amit rendeltél, akkor habozás nélkül visszaküldheted a terméket. Amennyiben sérült lenne a termék vagy a nyomat, egyszerűen küldd vissza a terméket a csomag átvételétől számított 30 napon belül. A következő lehetőségek közül választhatsz:

-          termék cseréje újra

-          termék cseréje a megrendelés összegével megegyező kuponra, amelyet a következő vásárlásodnál használhatsz fel

-          a termék árának visszaküldése, ha a mi részünkről történt hiba (pl. hibás nyomtatás vagy károsodott termék).

Mielőtt visszaküldenéd a terméket, arra kérünk, hogy ezt jelezd barátságos ügyfélszolgálatunknak a megrendelésed számára hivatkozva. A címet, ahová a terméket visszaküldheted, az Elérhetőségek menüpontban találod.

 

Néhány tipp a visszaküldés elkerüléséhez:
 1.        Mindig ellenőrizd le a megerősítő e-mailt

A rendelés jóváhagyását követően automatikusan kapsz egy e-mailt a megrendelésedről. A grafikai terved mellékletként jelenik meg, ezt tudod ellenőrizni. Ha változtatni szeretnél a szövegen vagy a minta elhelyezésén, akkor arra kérünk, hogy azt mihamarabb jelezd nekünk. Ha a termék addigra még nem került nyomtatásba, akkor nagyon szívesen megváltoztatjuk a nyomtatandó tervet a kérésed szerint.

 1.        Számolj lehetséges csúszással a csomagod érkezésekor

Villámgyorsan dolgozunk, időnként azonban előfordulhat, hogy a megrendelések olyannyira felhalmozódnak, hogy nem tudjuk mindet aznap kinyomtatni. Mivel gépekkel dolgozunk, amelyek meghibásodhatnak, ez a tényező szintén lassíthatja a munkánkat. Ha mindenképp szeretnéd sürgősen megkapni a megrendelésedet, akkor inkább érdeklődj ügyfélszolgálatunknál a rendelés állapotáról.

 1.        Nagyobb megrendelés leadása előtt kérj mintadarabot

Ha nagyobb tételben készülsz vásárolni és szeretnéd, hogy a végeredmény biztosan megfeleljen az elképzelésednek, akkor érdemes először mintát rendelni. A minta ára ugyanolyan, mintha csak egy darabot rendelnél. Nagyobb rendelés esetén viszont érvényes lesz a mennyiségi kedvezmény, beleértve a korábban megrendelt mintadarabot is. Végeredményben tehát minden terméket kedvezményes áron vásárolhatsz meg.


SZÁLLÍTÁS AKÁR 48 órán belül
SZÁLLÍTÁS AKÁR
48 órán belül
INGYENES SZÁLLÍTÁS a Packetával 20000 Ft felett
INGYENES SZÁLLÍTÁS
a Packetával 20000 Ft felett
AKÁR 50% MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY
AKÁR
50% MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY
SZÁLLÍTÁS AKÁR 48 órán belül
SZÁLLÍTÁS AKÁR
48 órán belül
INGYENES SZÁLLÍTÁS a Packetával 20000 Ft felett
INGYENES SZÁLLÍTÁS
a Packetával 20000 Ft felett
50% MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY
AKÁR
AKÁR 50% MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY
Szállítási- & fizetési módok
Szállítási- & fizetési módok