• Tervezz
  Tervezd meg sajátod
 • Válassz
  Válassz a kész termékeink közül
 • Merch
  a te márkád, a te merched

Fizetési és kézbesítési lehetőségek


Fizetési lehetőségek

A megrendelt terméket az alábbi módokon fizetheted ki: • Az első opció kiválasztása esetén - banki átutalás a számlánkra – egy e-mailt küldünk a megrendelés leadása után, melyben tájékoztatunk az utaláshoz szükséges információkról, mint a számlaszám, a fizetendő összeg, illetve a megrendelés száma. Miután a befizetett összeg jóváírásra kerül a számlánkon, azonnal feldolgozzuk a rendelést, és a számlával együtt postázzuk azt, melyről szintén küldünk egy értesítő e-mailt.
 • A második opció a leggyorsabb megoldást kínálja, online bankkártyás fizetéssel az összeg pár perc alatt jóváírásra kerül a számlánkon. A fizetést megelőzően a weboldalunk átirányít egy fizetési oldalra, ahol a bankkártyád adatainak megadásával teljesítheted megrendelésed összegét.
 • Amennyiben a rendelésed nem haladja meg a 9990 Ft-ot, akkor az utánvétes fizetést is választhatod. Ebben az esetben a rendelést azonnal feldolgozzuk, majd kiszállításkor a postán fizetheted ki az összeget és veheted át a csomagot. Az utánvét esetében a postaköltség árához 690 Ft felárat számolunk fel.

A kézbesítés módja

Az alábbi táblázatban megtalálod a kézbesítési módok intervallumait és árait.

ceny_cms_hu.pngceny_cms_hu.pngceny_cms_hu.png

 • A Magyar Postáénál kedvezőbb díjazású, ugyanakkor lassabb megoldásként a Packeta.hu szolgáltatását is választhatod. Ebben az esetben postára adást követően 2-3 munkanap elteltével veheted át a megrendelésedet az általad kiválasztott és hozzád legközelebb eső átvevőhelyek valamelyikén.
 • Mindhárom kézbesítési mód esetén lehetőséged van az utánvétes fizetés kiválasztására.
 • Amennyiben a rendelésed összege meghaladja a 20 000 Ft-ot, a Packeta.hu választásakor nem számítunk fel postaköltséget.
 • A belső raktárunkon nem elérhető termékek választása esetén (ezt rendelés leadásakor láthatod a tervezőben), 5-7 munkanap elteltével postázzuk a csomagot.


Fizetéssel, szállítással kapcsolatos kérdések és probléma esetén ügyfélszolgálatunk a rendelkezésedre áll munkanapokon 7:30 és 15:30 óra között a
 061/6333669, 0620/2585825 telefonszámokon, illetve az info@kreativator.hu címen.


SZÁLLÍTÁS AKÁR 48 órán belül
SZÁLLÍTÁS AKÁR
48 órán belül
INGYENES SZÁLLÍTÁS a Packetával 20000 Ft felett
INGYENES SZÁLLÍTÁS
a Packetával 20000 Ft felett
AKÁR 50% MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY
AKÁR
50% MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY
SZÁLLÍTÁS AKÁR 48 órán belül
SZÁLLÍTÁS AKÁR
48 órán belül
INGYENES SZÁLLÍTÁS a Packetával 20000 Ft felett
INGYENES SZÁLLÍTÁS
a Packetával 20000 Ft felett
50% MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY
AKÁR
AKÁR 50% MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY
Szállítási- & fizetési módok
Szállítási- & fizetési módok