Hahó kedves blogger!


Saját blogod van, amelyen divattal, stílustanácsadással, saját készítésű ruhákkal vagy hasonló témákkal foglalkozol? Akkor jelentkezz! Olyan bloggereket keresünk, akik kipróbálják weboldalunkat, saját pólót terveznek maguknak, majd az egész folyamatot írásban megosztják olvasóikkal az oldalukon. Cserébe DÍJMENTESEN vehetik át a megalkotott pólót.

Blogger póló
Mit kell tenned a pólóért?
  • Küldj olyan lényeges információkat a blogodról az info2@kreativator.hu email címre, mint például, hogy milyen témákkal foglalkozol, milyen gyakran írsz az oldaladra és nagyjából mekkora a blogod látogatottsága.
  • Amennyiben a blogod tartalmilag illeszkedik az elképzeléseinkhez, egy visszaigazoló emailt kapsz tőlünk, és bekapcsolódhatsz blogos programunkba.
  • A visszaigazoló email megérkezése után hozzáláthatsz saját pólód megtervezéséhez a Kreativátor tervezőjén keresztül. Az általad választott pólót díszítheted saját mintával, fotóval vagy szöveggel is.
  • Rendelésnél ne felejtsd el a „Cím” blokkban megjegyzésként beírni a „blogger póló” kifejezést, illetve saját blogod címét.
  • Miután megkaptad a megálmodott pólódat, használd ki írói tehetséged, és oszd meg tapasztalataidat olvasóiddal néhány sorban. Mutasd meg a többieknek is, hogyan lehet egyedi ruhatáruk!


Bloggerek tapasztalatai a Kreativatorral

„Imádom a feliratos pólókat, bár ami azt illeti, lehet, hogy nem túl "felnőttesek”, de én mégis szívesen hordom őket. A boltokban is elég nagy a választék belőlük, de mennyivel izgalmasabb, ha mi magunk tervezhetünk pontosan olyat, amilyet szeretnénk, nem? Mindent összevetve nagyon tetszik a két póló és tök büszke vagyok magamra, hogy én terveztem őket - no nem mintha nagy ördöngösség lett volna, mert tényleg nagyon egyszerűen és gyorsan ment. Egyébként nem csak pólóra és textilre nyomathattok, hanem egyéb ajándéktárgyakra is, úgyhogy a lehetőségek tárháza majdhogynem végtelen. :)”

For Her Blog

A Kreativator online tervezője pont azt az ábrát ajánlotta fel, amit kerestem: egy dús, vörös, hangsúlyos ajkat, ami a blogom központi szimbóluma is. Azonnal a kiválasztott pólóra szerkesztettem a blogom nevével. Azóta folyton az lóg rajtam, és kezdek félni, hogy szakadásig fogom hordani. De hát ellent lehet állni egy ilyen személyre szabott, puha pólónak?”

Szájkóder

„Ez azért is jó, mert ha megálmodunk egy pólót de sajnos egyik boltban sem találunk még csak hasonlóra sem, akkor csak megtervezzük a weboldalon, és a megrendelést követő napon postázzák is számunkra a felsőt. Én nagyon jól szórakoztam miközben terveztem a pólót.”

Little Black Fashion

„Hogy elkerüljem a tömeggé válást és mint mindenki más én is egy ’new icon’ és társai feliratú pólóba járkáljak a Kreativator volt a segítségemre! Saját tapasztalatból tudom Nektek ajánlani!”

Fashion and Sweets

„Három pólót készítettem, annyira belemerültem.:) Születésnapra, évfordulóra illetve bármilyen jeles alkalomra könnyen készíthetsz valami személyes ajándékot a Kreativator segítségével. Tervezz, alkoss, viseld, ajándékozd!”

Fashion Capital

„Mivel a kreatív ajándékok híve vagyok, így szeretek olyat adni a páromnak, ami biztosan nem jön szembe vele az utcán. Erre az egyik legjobb megoldást nyújtja az oldal, melyen saját kezűleg tervezhetjük meg a ajándékainkat, feliratokkal, címkékkel, sőt, még képekkel is gazdagíthatjuk őket.

My Sweetest Heaven

„Egy saját tervezésű "Mama Bear" feliratú felsőt készítettem magamnak. A póló minősége nagyon jó, kényelmes, rugalmas és csinos. A minta nagyon igényesen, tartósan lett rányomva, ami szerintem fontos, hiszen sokáig szeretném még hordani ezt az egyedi pólót.”

Fanni gardróbja

„Én a Life márkájú póló mellett döntöttem, a 18 választható színből pedig végül a világosszürke melírozott lett a befutó. Az S-es méret rám szerintem teljesen jó lett, a póló anyagát imádom, nagyon kényelmes. Ha megvannak ezek az "alap dolgok", akkor jöhet a móka része, ugyanis bármilyen grafikát, szöveget elhelyezhettek rajta, tetszés szerint. Bár csak néhány napos a kedvenc pólóm, a nyomat is tartósnak tűnik, összességében nagyon jó minőségű lett a végeredmény, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat fogom hordani. :)”

Gluténmentes élet

Saját terméket tervezek


szállítás másnapra MINŐSÉGI DIREKTNYOMTATÁS AJÁNDÉK A RENDELÉSHEZ Akár 50% mennyiségi kedvezmény

Visszajelzés

A véleményedet megkaptuk, köszönjük.

Mondd el véleményedet a megújult webshopunkról, és segíts javítani szolgáltatásaink minőségét.

Köszönjük a segítséget.